Close

Artiklar på denna webbplats är annonser som även publicerats i Annonsbladet Dalarna.

Totalentrepenör med kunden i fokus

Sofia Olsson och Jonas Bergström på JCB-Bygg ser till att du får rätt bygghjälp.

Här finns hjälpen närmare än du tror

Vad vill ni berätta om ert företag?

JCB-Bygg är en snickarfirma som finns i Borlänge och drivs av snickaren Jonas Bergström som har lång erfarenhet inom byggbranchen. JCB-Bygg gör arbeten i hela Dalarna och våra kunder är i första hand privatpersoner. Men vi utför även arbeten åt kunder till Karl Hedins, Skånska byggvaror med flera.

 

Vad skiljer er mot konkurrenterna?

Vi är en totalentreprenör som arbetar mot privatpersoner, företag och föreningar. Vi gör allt från grunden till färdig byggnation, även dränering och grävning inför exempelvis altanbygge. Vi sätter dig som kund i centrum och följer dina önskemål. Med en personlig, öppen och ärlig dialog så följer vi dina önskemål från början till slut.

Samarbetar ni med andra brancher?

Vi har alltid huvudansvaret vid en byggnation men sammarbetar med många underentreprenörer med högsta kompetens. Vi har ett brett kontaktnät som täcker alla arbetsgrupper som VVS-montörer, elektriker, målare, murare, ventilationstekniker, blästrare, glasmästare etc.

 

JCB-Bygg utför även dränering och grävning inför exempelvis altanbygge.

Det finns alltid möjlighet att hitta fönster, dörrar, altantillbehör till bra priser under vårens alla kampanjer

Vad ska kunden tänka på?

Våren är hektisk och kampanjernas tid. Altan och nya uterum ligger oftast överst på vårens önskelista. Det är alltid bra att kontakta oss i god tid så snart man bestämt sig. Vårt mål är att komma igång så snart som möjligt. Vi ser fram emot ditt samtal!

 

Fakta JCB-Bygg

Denna annons publicerades i annonsbladet v. 13 2020

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn